top of page

Linker

NKK

Norges største hundeeierorganisasjon. NKK arbeider for renrasede og blandingshunder og hundeeiere under mottoet: Hund til nytte og glede. Ønsker du å bli medlem? Gå på www.nkk.no/blimedlem for å melde deg inn!

AKC

American Kennel Club er dedikert arbeidet for å registrere og vedlikeholde rasestandarder. Helt siden 1884 har AKC® og de godkjente medlemsklubbene jobbet for rene raser, for hunders helse og sikret regelverk for at hunder skal leve i trygge oppvekstmiljø. AKC jobber seriøst for å ivareta hundeeieres interesser og driver med opplæring av hundeeiere som sikrer ansvarlig hundehold. "Advance the study, breeding, exhibiting, running and maintenance of purebred dogs."

FCI

Federation Cynologique Internationale, FCI, er et internasjonalt register av godkjente kenneler som driver oppdrett av renrasede hunder og er den øverst kontrollerende internasjonale hundeorganisasjon. De sørger for at alle oppdrettere og hundedommere har felles retningslinjer å gå etter over hele verden for å produsere topp kvalitetshunder. Alle oppdrettere registrerer seg her.

Internasjonal stamtavleoversikt

Mini American Shepherd Pedigree Database er en internasjonal database over registrerte MAS-stamtavler. De sørger for at alle oppdrettere og hundedommere har felles retningslinjer å gå etter over hele verden for å produsere topp kvalitetshunder. Alle oppdrettere registrerer seg her.

DogWeb

Dogweb.no  kan man se  om hunder har blitt testet for og eventuelle diagnoser ifbm AD, HD, Øyelysning mm. Her finner man også hundedata basen, Helsedata, Kull, Registreringer, Utstillingsresultater og Prøveresultater.

Søk i hundadatabasen - Her finner du info om hver spesifikke hund

Oppdateringer i databasen - Her kan man se alle hunder som er testet.

Statistikk - Her kan man se statistikk på AD, HD & Avkom

Her legger vi opp linker til nyttige sider både innen rasen og generelle oppslag som kan være til hjelp for deg som enten er ny innen rasen, eller som ønsker informasjon

"La oss jobbe sammen for å fremme en god og sunn hunderase"

bottom of page