Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

LENKER

Lenker

Her har NMASK samlet en del nyttige lenker til både valpeeiere og oppdrettere av MAS.

Lenker

NKK

Norges største hundeeierorganisasjon. NKK arbeider for renrasede og blandingshunder og hundeeiere under mottoet: Hund til nytte og glede. Ønsker du å bli medlem? Gå på www.nkk.no/blimedlem for å melde deg inn!

AKC

American Kennel Club er dedikert arbeidet for å registrere og vedlikeholde rasestandarder. Helt siden 1884 har AKC® og de godkjente medlemsklubbene jobbet for rene raser, for hunders helse og sikret regelverk for at hunder skal leve i trygge oppvekstmiljø. AKC jobber seriøst for å ivareta hundeeieres interesser og driver med opplæring av hundeeiere som sikrer ansvarlig hundehold. "Advance the study, breeding, exhibiting, running and maintenance of purebred dogs."

 

FCI

Federation Cynologique Internationale, FCI, er et internasjonalt register av godkjente kennelersom driver oppdrett av renrasede hunder og er den øverst kontrollerende internasjonale hundeorganisasjon. De sørger for at alle oppdrettere og hundedommere har felles retningslinjer å gå etter over hele verden for å produsere topp kvalitetshunder. Alle oppdrettere registrerer seg her.

 


Internasjonal stamtavleoversikt

Mini American Shepherd Pedigree Database er en internasjonal database over registrerte MAS-stamtavler. De sørger for at alle oppdrettere og hundedommere har felles retningslinjer å gå etter over hele verden for å produsere topp kvalitetshunder. Alle oppdrettere registrerer seg her.

MASCUSA

The Miniature American Shepherd Club of the USA (MASCUSA) ble i mai 2011 moderklubben for MAS av AKC. Rasen MAS ble egen rase framfor å være en underrase av Australian Shepherd. Rasen heter nå Miniature American Shepherd, og var tidligere kjent som Miniature Australian Shepherd eller som North American Shepherd. .